Παναθηναϊκός – Κουρμπέλης: Η προτεραιότητα, το οικονομικό και τα πριμ που δεν… αρέσουν!

Η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι εξαιρετικά σοβαρή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας θα επιδιώξει να ξεκαθαρίσει την περίπτωση το συντομότερο. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, άλλωστε, θα κριθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι δεδομένο ότι θέλει αύξηση. Φέτος με τα μπόνους ξεπέρασε σε αποδοχές τις 320.000 ευρώ και οι πληροφορίες εδώ και πολλούς μήνες, αναφέρουν ότι θα ήθελε να μπει μπροστά το «4». Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θέλει με τα μπόνους να φτάνει το μισό εκατ. ευρώ.

 

Έχουμε επισημάνει, ωστόσο, ότι τακτική του «τριφυλλιού» είναι να κόψει τα έξτρα πριμ συμμετοχών. Όπως και να έχει, ο Κουρμπέλης έχει τη δική του γνώμη για το οικονομικό του ταβάνι κι ελπίζει την ίδια να έχει και ο Παναθηναϊκός.

 

Αυτό που θέλουν στο «τριφύλλι» είναι να διαπιστώσουν, τις προθέσεις του Κουρμπέλη. Αν θέλει να μείνει με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει ο σύλλογος. Αν δουν ότι ο παίκτης, έχει απαιτήσεις που δεν μπορούν να τις καλύψουν, τότε είναι λογικό να περάσει από το μυαλό τους και η πώληση. Ο Κουρμπέλης είναι βασικό μέλος της Εθνικής, διεκδικεί πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι σε θέση να προσελκύσει ενδιαφερόμενους.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρμπελης παο

 

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός θέλει όσο τίποτα άλλο να υπάρξει συμφωνία. Αφενός, να έχει στο ρόστερ του έναν σημαντικό παίκτη κι αφετέρου, αν έρθει προσφορά να έχει διαπραγματευτικό ατού και να καθορίσει τους κανόνες. Στην περίπτωση που δεν μπορέσει, όμως, να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, τότε ίσως επιδιώξει να τον πουλήσει. Δεν είναι αυτή η επιθυμία των Νταμπίζα, Δώνη, αλλά θα πρέπει να σκεφτούν ότι μπορεί να τον χάσουν στο μέλλον χωρίς ο σύλλογος να έχει οικονομικά οφέλη και ίσως επιλέξουν να εισπράξουν τώρα ό,τι μπορούν για να επενδύσουν τα χρήματα και να κλείσουν τρύπες.

 

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι ο Κάτσε αποχωρεί, το ίδιο αναμένεται με τον Τζανδάρη, ενώ ο Στάικος δεν έχει εξελιχθεί στον βαθμό που θα ήθελαν όλοι στην ομάδα. Αν φύγει και ο Κουρμπέλης, ο Παναθηναϊκός θα χρειάζεται δύο ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες στα χαφ. Και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να βρει Κουρμπέλη με τα συμβόλαια που διαθέτει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here