Πότε δήλωσαν ή ποιος σας είπε ότι θέλουν συνεργάτη;

0

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός περνάει μια κρίση, αγωνιστική και οικονομική. Η αλήθεια είναι πως οι μεταγραφές δεν βγήκαν. Η αλήθεια είναι πως δεν πήγαν όλα όπως τα περίμεναν. Η αλήθεια είναι πως φέρουν ευθύνες οι Αγγελόπουλοι, αλλά κι όλοι οι άλλοι (Μπλατ, παίκτες, κλπ.). 

Η αλήθεια, όμως,  ΔΕΝ είναι πως αναζητούν βοήθεια στην ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ουδέποτε βγήκαν να δηλώσουν πως δεν μπορούν ή δεν αντέχουν άλλο να είναι στο τιμόνι του μπασκετικού Ολυμπιακού. Αλλά για να το πάρουμε σωστά το πράγμα, ας αναφέρουμε το εξής. Δεν είναι τυχαίο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για εγγύηση (πετώντας και σπόντα στον Σωκράτη) στον μπασκετικό Ολυμπιακό και εξίσου τυχαία δεν είναι η διάψευση του Σωκράτη Κόκκαλη για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

 

Θελημένα ή μη, άρχισε ένα “παιχνιδάκι” γύρω απο το όνομα του σωματείου, το οποίο περιείχε την πολιτική. Αλλά όχι. Η αλήθεια είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και εφόσον χρειαστεί, θα βοηθήσει γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό (σαν σύλλογο και όχι μόνο σαν ποδοσφαιρικό σωματείο, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) και είναι πρόθυμος για χέρι… βοηθείας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγγελοπουλοι κουπα

Ωστόσο, οι Αγγελόπουλοι θα παραμείνουν μόνοι τους και επισήμως.  Αγαπάνε τον Ολυμπιακό, το έχουν αποδείξει εμπράκτως και όπως κατάφεραν να τον φτάσουν στην κορυφή απο τον… πάτο, έτσι και τώρα θα καταβάλλουν την προσπάθεια τους με όποια θυσία, να τον επαναφέρουν στην κορυφή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τελειώνει και απο του χρόνου όλα θα έρθουν στην κανονικότητα τους.

*Μπορεί να έχουν κάνει λάθη και εγκληματικά, αλλά κανένας δεν μπορεί να μη τους βγάλει το “καπέλο” για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, αλλά και για την προσπάθεια τους να διατηρούν τον Ολυμπιακό σε τοπ-επίπεδο με όλη αυτή την κρίση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here