Μπογέ: «Ο Βερόν τον φέρνει στην Εστουντιάντες»

0

Η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες για να κρατήσει τον Λούκας Μπογέ, αλλά η περίπτωσή του, δείχνει να είναι αρκετά δύσκολη.

Την ίδια ώρα, έρχεται ένα δημοσίευμα από την Αργεντινή, που λέει πως η Εστουντιάντεςετοιμάζεται να τον πάρει πίσω. Και μάλιστα, αυτό με πρωτοβουλία του προέδρου της και πρώην ποδοσφαιριστή, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elsol, ο Βερόν έχει πάρει προσωπικά την επιστροφή του άσου της ΑΕΚ στην Αργεντινή και την ομάδα του.

Όπως λέει το δημοσίευμα, από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ομάδας, έβαλε ως πρώτο στόχο την επιστροφή του Μπογέ. Μάλιστα, αναφέρει πως είχε και προσωπική επαφή μαζί του, στην διάρκεια της σεζόν. Τονίζει επίσης, πως σε πρόσφατο φιλικό των παλαίμαχων της Ίντερ, όπου αγωνίστηκε, έκανε κουβέντες με την Τορίνο όπου ανήκουν τα δικαιώματά του.

Η ιστοσελίδα από την Αργεντινή, σχολιάζει πως οικονομικά το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, γίνονται προσπάθειες να πάρει τον παίκτη στο τέλος της σεζόν.

 

Η ρήτρα του Μπογέ είναι στα 6 εκατομμύρια και στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την ΑΕΚ. Στην Ένωση γίνεται προσπάθεια να τον κρατήσει, αλλά γνωρίζουν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Όπως και για την Εστουντιάντες εξάλλου, αν και ο Βερόν φέρεται να είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here