Μάνατζερ Βαρέλα: «Θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν η ανανέωση, δύσκολη η συμφωνία»

0
CHAMPIONS LEAGUE / ÂÁÓÉËÅÉÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ / MOTION TEAM)

ΠΑΟΚ και Βαρέλα δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πάουλο Τεξέιρα, να επισημαίνει την δυσκολία στο να υπάρξει αυτή, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία και πως για την ώρα έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες πήραν αρνητική εξέλιξη. 

Μάλιστα, σημειώνει πως αν και είναι δύσκολο, θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν, σημειώνοντας πως για την ώρα ο ποδοσφαιριστής είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα, ενώ μίλησε και για άλλες προτάσεις που έχει δεχτεί. 

Αναλυτικά τα όσα είπε μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport»:

Κύριε Τεξέιρα, υπάρχουν νεότερα για τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ; «Διακόψαμε τις διαπραγματεύσεις με τον

ΠΑΟΚ. Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Αυτή είναι η αλήθεια. Πριν από μερικές εβδομάδες ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Τις τελευταίες μέρες, όμως, ήταν αρνητική η εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ δεν αποδέχτηκε τους μίνιμουμ όρους που θέσαμε και γι’ αυτό σταμάτησαν οι μεταξύ μας διαπραγματεύσεις. Όμως, πρέπει να πω πως ο Φερνάντο είναι αφοσιωμένος και 100% συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και στους αγώνες με την ομάδα του. Θέλει πάρα πολύ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της σεζόν θα σκεφτεί για το μέλλον του. Το μυαλό του μέχρι το τέλος της περιόδου θα βρίσκεται αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ». 

Στο τέλος της σεζόν θα συνεχίσετε τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ; 

«Είναι δύσκολο. Το μέλλον κανείς δεν το γνωρίζει. Θα περιμένουμε. Το συμβόλαιό του πάντως τελειώνει το καλοκαίρι και έχει καλές προσφορές από άλλες ομάδες. Δώσαμε προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ, αλλά έως τώρα κατέστη αδύνατη η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του. Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα θα σκεφτούμε το μέλλον του. Μέχρι τη λήξη της σεζόν, επαναλαμβάνω, ο Φερνάντο είναι πλήρως συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στον στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ ύστερα από 34 χρόνια. Θέλει, αν τα καταφέρει, να υλοποιήσει και τον στόχο κατάκτησης του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ».

Έχει προτάσεις από την Ευρώπη; 

«Ναι, αλλά κι από την αραβική αγορά και από το τουρκικό πρωτάθλημα υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τον Φερνάντο. Θα δούμε τι θα γίνει». 

Η διαφωνία σας με τον ΠΑΟΚ εστιάζεται στο οικονομικό; 

«Όχι μόνο στο οικονομικό. Και στα χρόνια του νέου του συμβολαίου δεν συμφωνήσαμε. Δεν υπήρξε ταύτιση σε κάποιον τομέα στις συζητήσεις». 

Ο Βαρέλα προφανώς και θα ήταν ικανοποιημένος αν συμφωνούσε με τον ΠΑΟΚ, όπως μας είχατε πει και πρόσφατα… 

«Η αλήθεια είναι αυτή, αλλά μιλάμε εδώ και αρκετούς μήνες και μεταθέτουμε τις εξελίξεις από βδομάδα σε βδομάδα, χωρίς να προκύπτει συμφωνία. Ίσως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη λύση για τα στόπερ από τον Βαρέλα. Δεν το γνωρίζω. Θα συζητήσουμε με τον Φερνάντο στο τέλος της σεζόν. Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα αποφασίσει. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here