Οριστικό: Έλυσε το συμβολαιό του ο Τουπάν μονομερώς λόγω καθυστέρησης πληρωμών και… Μπλατ!

0

Ο Αξέλ Τουπάν αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και μετά από συζητήσεις που κράτησαν κάποιες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, η πλευρά του διεθνούς Γάλλου έστειλε επίσημο γράμμα τερματισμού του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Αξέλ Τουπάν υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, στο οποίο υπήρχε όρος αποδέσμευσης από τον Ολυμπιακό και δικιά του οψιόν να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2019 μόνο για ομάδα ΝΒΑ. Τελικά, φαίνεται πως η σχέση των δύο πλευρών δεν κράτησε ούτε μια ολόκληρη σεζόν.

 

Ο Τουπάν αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιό του λόγω καθυστέρησης πληρωμών και έστειλε το χαρτί με το οποίο επισημοποιεί ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν περίμεναν αυτή την κίνηση από τον Γάλλο που ενημέρωσε ότι δεν θα βρεθεί στο γήπεδο για να παίξει με τον ΠΑΟΚ σήμερα (13/4) και αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία του με τους κόκκινους.

Αυτό συνέβη παρά τη θέληση του συλλόγου και στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να αντιδράσουν και να ψάξουν τρόπους να κινηθούν νομικά εναντίον της κίνησης του παίκτη να τερματίσει το συμβόλαιό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here