Δυσκολεύει του Πόνσε – Οι νέες εξελίξεις

0

Η υπόθεση του Εζεκίελ Πόνσε δυσκολεύει αρκετά για την ΑΕΚ. 

Είναι 22 ετών, θεωρείται μέλος της νέας γενιάς της Εθνικής Αργεντινής, ανήκει στην Ρόμα μέχρι το 2020 και φέτος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Όλα αυτά καθιστούν την προσπάθεια της ΑΕΚ για να κρατήσει τον Εζεκίελ Πόνσε, εξαιρετικά δύσκολη.

Και αυτό είναι η αλήθεια ότι εισπράττουν στην Ενωση στις πρώτες κρίσιμες επαφές για να παραμείνει ο Αργεντίνος σέντερ φορ. Ο Αργεντίνος σέντερ φορ έχει στο μυαλό του μετά τον Μάιο να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος και η ΑΕΚ θεωρήθηκε ως το σκαλοπάτι για να πατήσει γερά. Και με 17 γκολ και την συνολική εικόνα του, είναι η αλήθεια ότι τα κατάφερε μια χαρά. Στην Ρόμα είναι δύσκολο να παραμείνει με τα δεδομένα που ισχύουν και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν τσεκάρει.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ βλέπει… βουνό μπροστά της με τον Πόνσε. Ο Αργεντίνος όπως προαναφέραμε σκέφτεται κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν τον δελεάζει σε πρώτη φάση η σίγουρη ευρωπαϊκή συμμετοχή ως βασικό μέλος και του χρόνου. Μεγάλο αγκάθι επίσης και οι απολαβές του που βρίσκονται στο 1,2 εκατ.ευρώ ετησίως και δύσκολα να δεχθεί μείωση μετά από τέτοια χρονιά.

Τέρμα… επαγγελματίας

Ο Πόνσε είναι ένα παιδί που στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα δεν έκανε κολλητούς, δεν έκανε παρέες εκτός ομάδας και είχε και έχει στο μυαλό του μόνο το ποδόσφαιρο. Άψογος επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς, δείχνει ότι το ταβάνι του είναι πολύ υψηλό.

Η ΑΕΚ βλέποντας τα… δύσκολα, θα ρίξει την τελευταία ζαριά της με τις επαφές μέσω του πατέρα του (θα έρθει στην χώρα για να δει και τον γιο του). Εκεί ίσως καταφέρει να βρει δίαυλο επικοινωνίας και προσέγγισης για να κάνει μια καλή αρχή. Αλλά και εκεί αν κρίνουμε από τις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις, δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Αραούχο ξανά

Πάντως, αν… στραβώσει στην ΑΕΚ η υπόθεση Πόνσε υπάρχει και αυτή του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντίνος που φόρεσε την φανέλα της Ενωσης για 1,5 χρόνο και πέρυσι ως το… βαρύ πυροβολικό της κατέκτησε το Πρωτάθλημα, ενθουσιάζει τους πάντες ως προοπτική. Και πλέον η Λας Πάλμας που ψάχνεται να πουλήσει παίκτες, αφού δεν παίρνει την άνοδο, ανοίγει την πόρτα για διαπραγματεύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here