Ας σοβαρευτούμε λίγο…!

0

Στην στήλη μου είχα να γράψω καιρό, ωστόσο, καλώς ή κακώς αυτό θα το κάνω λόγω κάποιων συγκεκριμένων δημοσιευμάτων και όχι μόνο. 

Σήμερα είδαμε κάποια δημοσίευματα να υποστηρίζουν; “Ο Σπανούλης θα γυρίσει έχοντας κάποιον παιχταρά δίπλα του, ένας εκ των Τεόντοσιτς, Ντιλέινι ή Άνταμς…”. Μάλιστα… 

Πολύ ωραίο θα ήτανε να άρχιζε απο τώρα ο σχεδιασμός, άλλωστε η χρονιά -όπως δείχνουν όλα- θα είναι αποτυχημένη. Οπότε, όλες αυτές οι παραφιλολογίες περί παιχτών ίσως φάνταζαν πιθανά σενάρια ακόμη και στην παρούσα φάση.Όμως, το μόνο σίγουρο – και δε χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος- ή να έχεις έγκυρες πηγές για να το πεις, είναι πως ΔΕΝ γίνεται να μιλάμε για παίχτες-στόχους ή να κάνουμε εικασίες. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν ξέρεις την επόμενη ημέρα. Δεν ξέρεις που είσαι τώρα, δε ξέρεις σίγουρα που θα είσαι στο μέλλον και όλα αυτά είναι σχετικά με την ομάδα που θα έχεις του χρόνου ή του παραχρόνου.

Πως θα έρθει ο κάθε Τεόντοσιτς, όταν δε ξέρεις καλά καλά σε ποια λίγκα θα αγωνίζεσαι του χρόνου;

Πως θα έρθει ο κάθε Ντιλέινι όταν έχεις τρανταχτά οικονομικά προβλήματα;

Πως θα έρθει ο κάθε Άνταμς όταν πληροφορηθεί τι έγινε φέτος στην ομάδα;

Ναι, έτσι είναι, σκληρά και όχι κλικαδόρικα. 

Κάθε μεγάλο όνομα μπορεί να ακουστεί και να έχει βάση στο “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ, εφόσον τα προβλήματα λυθούν ή καλύτερα επιδιορθωθούν. Εφόσον ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις. Έως τώρα, μιλώντας πάντα, όλα είναι μετέωρα.

ΣΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ

Μιλάμε για #mexritelous και οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν βγεί δημόσια να ξεκαθαρίσουν ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ στον κόσμο του Ολυμπιακού ποιο είναι το πλάνο, που οδεύει η ομάδα, ποιοι είναι οι στόχοι. Αφού η ΕΟΚ αρνείται ορισμό ξένων διαιτητών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός γιατί συνεχίζει να παίζει στην Ελλάδα; Μόνο οι χορηγοί πιθανότατα να είναι το εμπόδιο, γι’ αυτό στο εν λόγω θέμα κρατάω μικρό καλάθι.

Αλλά και πάλι γιατί να ασκήσει έφεση για την αφαίρεση βαθμών; Αφού, θεωρητικά δεν τον νοιάζει η Ελλάδα. Η επιστολή στην Αδριατική, τι ρόλο παίζει; Κι άλλα πολλά ερωτήματα πολλών…

Σχετική εικόνα

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Όχι απο τον δημοσιογράφο ή τον αναγνώστη. Αλλά, απο τους Αγγελόπουλους. ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει, να σχεδιαστεί και να ακουστεί το πλάνο. Και τα… ονόματα μετά. Πρώτα να ξέρουμε ποιοι θα είναι οι καπετάνιοι, ποιο θα είναι το καράβι και μετά ποιος θα είναι ο προορισμός με το κατάλληλο πλήρωμα. Προέχουν τα προαναφερθέντα.

*Ειδικότερα για ξένους παίχτες δε μπορούμε να γνωρίζουμε και να υποθέτουμε, για Έλληνες όμως πιο εύκολα, μιας και βάζουν πλάτη στα όποια προβλήματα και ακολουθούνε πιστά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here