Θες Ματέο; Θα γίνει ροντέο!

0

O Mατέο Γκαρσία ήδη αποτελεί ένα απο τα πιο hot-ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που βρίσκεται προ των πυλών.

Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σε μικρότερο βαθμό της ΑΕΚ και ο Άρης καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τον κρατήσει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.

Κι ανεξάρτητα από το αν τελικά υπάρχει ή όχι οψιόν αγοράς που προσφέρει τη δυνατότητα στον Άρη να αγοράσει τα δικαιώματά του το προσεχές καλοκαίρι από την Λας Πάλμας, το σίγουρο είναι πως τα χρήματα τα οποία αξιώνουν οι Ισπανοί για να φορέσουν την…κορδέλα στον 22χρονο παίκτη, κυμαίνονται μεταξύ 1,2 – 1,4 εκατ. ευρώ το τάιμινγκ στο οποίο βρισκόμαστε και χωρίς να αναμένεται να αλλάξει θεαματικά μέχρι το καλοκαίρι.

Η ρήτρα (μπάι άουτ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία με την Λας Πάλμας κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του κι ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στην πρώην ομάδα του (Ινστιτούτο).

Χρήματα ωστόσο, που όχι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Άρης, αλλά και καμία άλλη ομάδα δεν πρόκειται να προσφέρει στο σύλλογο των Κανάριων Νήσων για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία.   

Κι επειδή τα πέντε μύρια δεν πρόκειται επουδενί να τα «πιάσει» ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής. στην ισπανική ομάδα αντιμετωπίζουν με ρεαλισμό το οικονομικό και σύμφωνα με πληροφορίες  αυτή την περίοδο κυμαίνεται μεταξύ 1,2 – 1,4 εκατ. ευρώ.

Άλλωστε, δεν πρέπει να παραλειφθεί πως ο Ματέο μπαίνει από το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λας Πάλμας και στην τελική οι Ισπανοί δεν μπορούν να ζητούν τον ουρανό και τα άστρα για έναν παίκτη που και δεν υπολογίζουν και τον Γενάρη του 2020 θα μπορεί να συζητήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here