Γιαννακόπουλος: «Μου ‘πε «Θα σε τσακίσω, Δημητράκη»- Αρρωστημένα μυαλά στον Ολυμπιακό!»

2

O διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον υπουργό αθλητισμού για την αξία της σύσκεψης, τόνισε ότι οι νόμοι πρέπει να γίνονται σεβαστοί και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο Ολυμπιακός δεν είναι κράτος».

Αναλυτικά όσα τόνισε στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε η σύσκεψη. Δικαίωμα του Ολυμπιακού να μην κατέβει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα γινόταν τέτοια σύσκεψη. Ο κύριος Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα. Είναι μία σύσκεψη παρωδία. Κάποια στιγμή ο Γιώργος Σκινδήλιας είπε «θα σε τσακίσω Δημητράκη». Είπα στον υπουργό ότι σας σέβομαι και για αυτό ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η αιτία που δεν θα ανοίξει το ΣΕΦ. Σηκώθηκα να φύγω.

Βίαια με έσπρωχνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να γυρίσω στην καρέκλα. Υπάρχει εκπρόσωπος της αστυνομίας, δεν υπήρξε ανταπόκριση από την ελληνική αστυνομία ή τον υπουργό. Το να έρχομαι στο γραφείο του και να υφίσταμαι απειλές και να χτυπάνε. Δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω. Τον καλώ να κατέβει εδώ να με σπρώξει. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεκτικός στις προτάσεις της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να προκαλέσει. Ο Βασιλειάδης είναι ηθικός αυτουργός. Να με χτυπάνε και να μην κάνει τίποτα, μπροστά σε εκπρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας.

Όταν είπα ότι είναι ευθύνη του Ολυμπιακού ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε «κόψε τις μ@λακίες». Ήταν κακοστημένη φάρσα, προμελετημένο αυτό που έγινε σήμερα.

Αντί να μιλάμε για την Κυριακή και το αν κατέβει ο Ολυμπιακός μας είπαν κάντε ό,τι θέλετε. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Ρώτησα τον υπουργό και δεν απάντησε. Συζητούσαν οι ΕΟΚ με τον Ολυμπιακό τι να γίνει το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός. Έχουμε υπογράψει νόμους και κανονισμούς που πρέπει να σεβαστούμε. Όταν εγώ δεν συμμορφωνόμουν και πλήρωνα πρόστιμα, έσφαλα γιατί πήγα εκτός νόμων. Το κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός, πρέπει να το καταλάβουν από την κορυφή μέχρι τον πάτο. Να το πάρουν χαμπάρι».

Για την καταγγελία περί φτυσίματος: «Μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του Ολυμπιακού έγινε αυτό. Είναι ψεύδη. Ρώτησα τον υπουργό γιατί μας κάλεσε και δεν υπήρχε απάντηση. Εμείς τι να κάνουμε μεσούσης της χρονιάς. Μπορούμε να το αλλάξουμε; Έχουμε υπογράψει την προκύρηξη και πρέπει να πάμε με τους κανονισμούς. Οι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού λένε το ίδιο πράγμα. Το καλοκαίρι κάνε ό,τι νομίζεις. Είναι λύση να αλλάξει στην μέση της χρονιάς κάτι;

Δώσαμε συγχαρητήρια με τα βήματα και τον Αναστόπουλο, προχωράμε. Υπάρχει μία μέση οδός και αντικειμενικότητα. Οι κύριοι Αγγελόπουλοι έχουν κόκκινα γυαλιά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είπε για μία επιτροπή με στόχο το καλό του μπάσκετ. Επενδύουμε 30 χρόνια και είμαστε κοντά σε κάθε ενέργεια.

Ο κύριος Βασιλειάδης είπε ότι αν υπάρχει συμφωνία θα επιβάλει τις αλλαγές βάσει νόμων. Οφείλουμε να εναρμονιζόμαστε. Είναι στημένο από τον Βασιλειάδη. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντιμετώπιση, να σε απειλούν και να σε χτυπάνε και ο υπουργός να κοιτάει. Ήμασταν 30 άτομα και δεν επενέβη ο Υπουργός. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε ρε Δημητράκη το θέατρο και το παίζεις σαν την απατημένη χήρα στο κρεβάτι εδώ υπάρχει μια λύση Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ λοιπόν η αλλάζει η κατάσταση που έχει επιβάλλει τότε ο πατέρας σου με τον θείο σου γιατί δεν νομίζω να έχεις την νοητική δυνατότητα να έχεις να επιβάλλεις δεν έχεις τόσο μυαλό να το σκεφτείς απλά εσύ λόγο του ονόματος σαν γιoς Γιαννακόπουλου τίποτε άλλο παρά μόνον ένας οπαδός του βάζελου είσαι και τίποτε άλλο εκτός αυτού σου λέω ότι είσαι τόσο χαζός γιατί δεν μας λες ότι ο μπαμπάς σου δεν ήρθε στην συνάντηση τι σημαίνει δεν ήρθε δεν είναι πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν υποχρεωμένος να είναι εκεί δλδ σου είπε ο υπουργός πρέπει να είναι εκεί δεν ήρθε ο βαζελακόπουλος ο πρώην παίχτης σας που τον έχει βάλει και τοποθετήσει ο πατέρας στην ομοσπονδίας του μπάσκετ της Ελλάδας και πράττει αυτά που του λέτε εσείς οι γιαννακοπουλέοι και το έδειξε εμπράκτως τελευταία με των ορισμένων διαιτητών στο Ντέρμπι μεταξύ μας λοιπόν ή θα αλλάξει η κατάσταση στο Ελληνικό Μπάσκετ η παίξτε μόνοι σας τώρα τι και που θα παίξουμε λοιπόν θα παίξουμε εκεί που γουστάρουμε με ισονομία και όχι με τις πουστιές που επιβάλλετε εσύ δημητράκη με τον βασιλακόπουλο ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  2. Άσε ρε Δημητράκη που θα μας πεις για κώδικές δεοντολογίες που δεν σέβεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό τα`χεις συμφωνήσει με τον άλλο της ΑΕΚ σαν είμαι μπροστά να του λες έλα δω θα πάμε στην συνάντηση να κάνουμε τους και καλά έχουμε υπογράψει και καλά τα αδέρφια κάνουν ότι θέλουν κάνοντας κουμάντο στην λίγκα γιατί πήρες χαμπάρι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με Αναστόπουλους και σια και το παίζατε και αδικημένοι,για πέσμας ο μπαμπάς σας γιατί δεν ήρθε στην συνάντηση τι τον παίζει υπέρ άνω δλδ μας γράφεις εγώ κάνω κουμάντο και δεν δίνω λόγο σε κανέναν ο πρόεδρος της δικιάς σου είναι τον έχεις βάλει εκεί σαν πρώην παίχτης της ομάδας σου και κάνει αυτό που επιθυμείς εσύ τώρα και πριν ο πατέρας σου κι ο θείος σου άσε τα μπαλαμουτιάσματα δεν τρώμε σανό και όλα αυτά ή τα ήξερε και 99% ή 1% δεν τα ήξερε ή αλλάζει το κατεστημένο σου ή παίξτε μόνοι σας και μην σε ενδιαφέρει που θα πάμε να παίξουμε ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here