Παπαπέτρου: «Υπήρξε σκέψη να μην κατέβουμε όταν ήμουν στον Ολυμπιακό»

0

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού στην εκπομπή OPEN SPORT και λέει ατάκες που θα συζητηθούν.

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε».

Την  «υποδοχή» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι ως αντίπαλος: «Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».

Τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη τριετία που θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης».

Τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here