Σαββίδης:«Να δώσει ο Θεός να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, οπωσδήποτε και το Κύπελλο!»

0

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Ξεκινήσαμε τον αγώνα με ορισμένους ανθρώπους από εδώ. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Κάθε μέρα δίνουμε μάχη, να ανοίξουμε δρόμους και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Το μάτι μας βρίσκεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο… κύτταρο του ποδοσφαίρου.

Δεν ζήτησα από αυτούς τους ανθρώπους να με ακολουθήσουν και εγώ να ακολουθήσω εκείνους. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντάω κόσμο του ΠΑΟΚ. Μου ζητούν να ανυψώσω τον ΠΑΟΚ, να σηκώσω τον ΠΑΟΚ.

Είμαστε στο σωστό δρόμο. Ο ΠΑΟΚ αξίζει τις ψηλότερες κορυφές και θα είναι εκεί. Μαζί του θα ανυψώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αντιλαμβανόμαστε πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται με πάνω από 80 ακαδημίες, 1000 παιδιά και κάποια από αυτά συνεργάζονται με τις ΕΠΣ.

Το μπάτζετ ου ΠΑΟΚ για τις ακαδημίες ξεπερνάει το 70-80% ομάδων της Super League. Ξοδεύουμε και δεν θα φύγουμε από αυτόν τον δρόμο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ζούμε για το ποδόσφαιρο.Το ποδόσφαιρο ενώνει και χωρίζει την χώρα.

Εγώ είμαι πεπεισμένος πως το ασπρόμαυρο χρώμα έγινε το χρώμα μου. Βρήκα τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ. Να δώσει ο Θεός να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, οπωσδήποτε και το Κύπελλο!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here