ΚΑΕ Ολυμπιακός: Aποκυήματα φαντασίας οι κορώνες περί «προσπάθειας φίμωσης δημοσιογράφων»

1

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΟ SPORT 24:

Η απάντηση του SPORT24 στην εξώδικη διαμαρτυρία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μόνο ως «προφάσεις εν αμαρτίαις» μπορεί να θεωρηθεί.

To περιεχόμενό της, επιβεβαιώνει πλήρως τις θέσεις μας, αφού αποφεύγει να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις στο καίριο ερώτημα το οποίο θέτουμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου: Γιατί η ομάδα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μοναδική της οποίας τη φανέλα και τον Μεγάλο Χορηγό, BWIN, το SPORT24 αποφεύγει συστηματικά και επιμελώς να εμφανίσει στα δημοσιεύματα του;

Οι κορώνες περί «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» και δήθεν «προσπάθειας φίμωσης δημοσιογράφων» είναι αποκυήματα φαντασίας, ουδένα πείθουν και αντίθετα εκθέτουν ανεπανόρθωτα το SPORT24. Είναι γνωστό σε όλους ότι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ουδέποτε διανοήθηκε να θέσει οποιονδήποτε όρο ή περιορισμό σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Όμως, απαιτούμε αδιαπραγμάτευτα τον απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων μας αλλά και των εμπορικών υποχρεώσεων μας προς τους χορηγούς που μας τιμούν με την υποστήριξή τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα μας έπεισε ο sport 2 4.
    Βλέπω συχνά και το περιεχόμενο των ειδησεων του Πότε θα υπάρχει διχόνοια, πότε θα πρέπει να υπάρχει τιμωρία, κανά γκολ που το είδαν αυτοί σαν φάουλ η οφσάιντ κλπ. Ενώ κατι οφσάιντ και κάτι αλλά πέναλτι ωχ τα βλέπουν σαν δύσκολες φάσεις του διαιτητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here