Το 6ο League cup στην ιστορία του θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ καθώς σήμερα επικράτησε στον μεγάλο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και έτσι περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Φοίνικας Σύρου-ΑΕΚ προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του.
Οι ερυθρόλευκοι που δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ και ηττήθηκαν με 23-25 από τους Θεσσαλονικείς ήταν σαφώς ανώτεροι και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους στον υπόλοιπο του αγώνα.
Με τους Σμιτ και Μπέμε να κάνουν μεγάλο ματς, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δύσκολο να χάσει και έτσι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Οι δυο ομάδες θα ξαναδιασταυρώσουν τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη αυτήν την φορά για λογαριασμό της Volley League.
Τα σετ: 23-25, 25-19, 25-17, 25-21